Selecteer een pagina
Vaandels.nl is een label van Coolsnit BV, dé expert voor Nederland en België in vaandels, liturgische inrichting en gewaden. We werken voor verenigingen, kerken, stiltecentra, stilteruimtes, verzorgingshuizen en nog veel meer bedrijven, organisaties én particuliere klanten.

Als office manager, sales manager en projectleider bij Stadelmaier BV te Nijmegen hebben wij voor dit vak een van de best mogelijke opleidingen genoten. Sinds onze Stadelmaier-tijd hebben we al veel verenigingen, kerken en gevangenissen begeleid in het proces van vernieuwen en inrichten van hun liturgische ruimtes. Daarnaast beschikken we over ruim tien jaar ervaring in het maken en restaureren van handgeborduurde vaandels, onder meer voor leger en politie.

Frank Koel, directeur van Coolsnit BV
Frank Koel, directeur van Vaandels.nl

Op Vaandels.nl kunt u terecht voor nieuwe vaandels, maar ook voor de restauratie van uw bestaande vaandel. Uw kostbare bezit wordt op professionele wijze door ons hersteld. Verder zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van handgeborduurde vaandels voor o.a. studentenverenigingen en gildes.

Bij ons treft u geen productiewerk aan. Wij maken enkel betrokken en duurzaam handwerk. Het verschil in kwaliteit is duidelijk zichtbaar, en blíjft ook zichtbaar bij langdurig gebruik. U heeft er jarenlang profijt van. Wilt u ons werk met eigen ogen beoordelen? Vraag dan gerust een van onze referentieprojecten op, of neem een kijkje in onze portfolio.