Vaandel maken?

Met een vaandel van vaandels.be heeft u een unieke manier in handen om uw vereniging onderscheidend en herkenbaar te maken. Bent u eraan toe een nieuw vaandel te laten maken? Wilt u uw bestaande vaandel laten restaureren of conserveren? Wij helpen u graag.

Vaandels ontwerpen en produceren is onze trots. Elke opdracht voor een vaandel is een uniek project. Voordat een vaandel wordt gepresenteerd, zijn we soms al weken met de voorbereiding bezig. Het ontwerpen en het bepalen van de kleuren en vormen nemen veel tijd in beslag. Alles komt bij een vaandel aan op details, en dat is nu net onze specialiteit!

vaandels-home

Wat is nu een vaandel?

‘Iets hoog in het vaandel hebben.’ Het is een vaak gebruikte uitdrukking waarmee we bedoelen dat we iets belangrijk vinden. Een vaandel is simpel gezegd een heel bijzondere vlag of banier van textiel met een voorstelling erop, die meestal hoort bij een kerk, vereniging, club, fanfare, militair voertuig of vaartuig. De voorstelling is vaak symbolisch en rijk versierd. Een vaandel draag je mee aan een vaandelstok. Zo maak je eigenlijk ‘reclame’ voor de ‘vereniging’ of eenheid waar je bij hoort. Een vaandel is dus bedoeld om je mee te onderscheiden, ter identificatie.

Vaandels.be - expert in vaandels en vaandelaccessoires

U kunt bij ons terecht voor het maken van ambachtelijk hand geborduurde vaandels, d.w.z. vaandels uit de vrije hand geborduurd. Wij ontwerpen en borduren zowel enkelzijdige- als dubbelzijdige vaandels. Ook kunnen wij indien gewenst een combinatie van hand borduren met bedrukking aanbieden. Ook voor vaandel benodigdheden van de beste kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Tot onze klanten rekenen we verenigingen en stichtingen, zoals studentenverenigingen, disputen, schutterijen, schuttersgilden, carnavals- en toneelverenigingen en fanfares.

Kwaliteit; een goed begin!

Eén van de eigenschappen van vaandels.be is, dat we kwalitatief hoogstaande vaandels maken. De door ons met de vrije hand geborduurde vaandels worden zorgvuldig op ambachtelijke wijze geborduurd, door ervaren borduursters. Onze getalenteerde en ervaren hand borduursters hebben de kunst van het borduren van een vaandel vaak van jongs af aan meegekregen. Uw vaandel is bij hen letterlijk in goed handen. Al onze vaandels worden op traditionele/ambachtelijke wijze gemaakt in ons eigen atelier.

Meer weten over het laten maken van een Vaandel?


Neem contact op met ons en wij helpen u graag verder.