Selecteer een pagina

Vaandels laten maken

Met een vaandel heeft u een unieke manier in handen om uw vereniging onderscheidend en herkenbaar te maken. Bent u toe aan een nieuw vaandel? Wilt u uw bestaande vaandel laten restaureren? Wij helpen u graag.

Vaandels ontwerpen en produceren is onze trots. Elke opdracht voor een vaandel is een uniek project. Voordat een vaandel wordt gepresenteerd, zijn we soms al maanden met de voorbereiding bezig. Het ontwerpen en het bepalen van de kleuren en vormen nemen veel tijd in beslag. Alles komt bij een vaandel aan op details, en dat is nu net onze specialiteit!

 

Vaandels.nl: uw expert in vaandels en vaandelaccessoires

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende vaandels en toebehoren. Wij maken zowel handgemaakte vaandels als machinaal geborduurde vaandels en vaandeldoeken. Ook voor vaandelbenodigdheden kunt u bij Vaandels.nl terecht.

Tot onze klanten rekenen we verenigingen en stichtingen, zoals studentenverenigingen, disputen, schutterijen, schuttersgilden, carnavals- en toneelverenigingen en fanfares.

Wanneer koopt u uw vaandel bij ons?

  • Als u volledig maatwerk wilt voor uw vereniging
  • Als u bij een expert terecht wilt met ruim 10 jaar ervaring
  • Als u korte levertijden nastreeft
  • Als u uw unieke eigen vaandel wilt laten ontwerpen

Een vaandel laten maken

Ieder vaandel is uniek. Er bestaat vaak maar één exemplaar van, dat de eer van uw organisatie vertegenwoordigt. Wij gaan er daarom met grote zorg mee om, net als met uw wensen. Bij een restauratie herstellen wij uw vaandel in volle luister. Vraag ons gerust naar referentieprojecten om vaandels te bekijken die wij eerder hebben gemaakt.

Wilt u graag een vaandel laten maken? Het is ons vak. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van vaandels. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, formaten en verdere benodigdheden.

Wie kopen vaandels bij ons?

Wij ontwerpen vaandels voor studenten- en carnavalsverenigingen, kerken, broederschappen, schutterijen, gilden, (paarden)sport- en andere verenigingen die zich willen onderscheiden. Een vaandel zegt zoveel méér dan een vlag.

We leveren complete vaandels en kunnen ook uw banieren restaureren, zodat u ze in volle glorie weer kunt gebruiken bij al uw activiteiten.

Vaandels.nl is een van de weinige partijen in Europa die een vaandel van elke grootte in één keer kan borduren. Geen enkele maat is te groot. Deels werken we machinaal, deels met de hand geborduurd. Bij andere producenten worden delen van het vaandel later, onzichtbaar, aan elkaar gezet. Daardoor valt zo’n vaandel na verloop van tijd uit elkaar. Wij beschikken over de grootste borduurmachine, waardoor we ieder vaandel in één keer kunnen borduren.

Ook voor een geheel met de hand geborduurd vaandel kunt u bij ons terecht. Wij hebben de beste handborduursters in dienst. Zij hebben de kunst van het borduren van een vaandel vaak van jongs af aan meegekregen. Uw vaandel is bij hen letterlijk in goede handen.

Tot slot zijn wij gespecialiseerd in het conserveren van uw oude vaandel. We zorgen ervoor dat uw vaandel professioneel bewaard blijft voor het nageslacht.

Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek 06-31680996

Neem contact op

Wilt u een nieuwe banier of vaandel? Of wilt u uw bestaande vaandel laten restaureren of een vaandel laten maken?

Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken:

14 + 5 =