Selecteer een pagina

Vaandelaccessoires

Vaandels.nl is de landelijke specialist in vaandels en vaandelartikelen. Op deze pagina vindt u een overzicht van vaandelhulpmiddelen die bij uw vaandel passen.

bund326-026jpg_m

Draagstokken

Uw vaandel is bevestigd aan een draagstok. Vanwege het intensieve gebruik en de zwaarte van het vaandel zijn onze draagstokken altijd gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. U kunt daarbij denken aan diverse houtsoorten, maar ook aan messing.

De voet van de draagstok kunnen wij voor u voorzien van ronde afwerkingen. Dat is van veel meerwaarde als het vaandel in een staander wordt geplaatst of als u het vaandel in een draagriem meedraagt. Uw specifieke vragen hierover beantwoorden wij graag.

Staanders

Uw vaandel moet natuurlijk neergezet kunnen worden. Ons assortiment staanders zorgt ervoor dat uw vaandel veilig en keurig kan worden neergezet. Wij hebben staanders in zware en lichtere uitvoeringen; voor ieder type vaandel en draagstok een geschikte soort. Tevens kunt u bij ons terecht voor staanders waarin diverse stokken tegelijkertijd geplaatst kunnen worden.

Topornamenten

Aan de bovenzijde van de draagstok kunt u een topornament laten plaatsen. Deze ornamenten worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. U kunt ervoor kiezen om eigen elementen toe te voegen aan het topornament. Zo maakt u uw vaandel nog persoonlijker. Wij hebben een ruim assortiment van deze ornamenten.

Overige accessoires

Naast vaandels, draagstokken, staanders en ornamenten kunt u bij Vaandels.nl terecht voor diverse hulpmiddelen. U kunt denken aan draagriemen, ophangstokken, horizontale dragers en nog veel meer.

Neem contact op

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. Doorgaans heeft u binnen 48 uur een reactie of offerte.

11 + 11 =

Bel onze advieslijn 06-31680996